Korting bij betalen via automatische incasso

geld besparen met automatische incasso

Als je kiest voor betalen via automatische incasso, dan krijg je € 3,00 korting op je jaarabonnement*. Vul een machtigingskaart in, dan doen wij de rest!

Automatisch betalen

Wil jij je bibliotheekabonnement automatisch betalen? Geef ons dan toestemming om 1 keer per jaar het abonnemenstgeld van je bankrekening af te mogen afschrijven, door een machtigingskaart in te vullen. Dat is de groene kaart, waarop staat: Doorlopende machtiging.

Je kunt de machtiging kaart hier downloaden, of ophalen in onze bibliotheek. Geef de ingevulde en ondertekende kaart af bij de bibliotheek of stuur hem via de post. Wij zorgen er dan voor dat je € 3,00 korting krijgt op jouw jaarabonnement.

Veilig en makkelijk

Betalen via automatische incasso is veilig en makkelijk. We schrijven het abonnementsgeld jaarlijks automatisch af, totdat je aangeeft het abonnement te willen stopzetten. Je kunt ook tussentijds de toestemming om automatisch te incasseren stopzetten met de rode kaart: Intrekken machtiging.

Als je niet kiest voor betalen via automatische incasso, dan ontvang je van ons een digitale factuur. Je kunt je abonnementsgeld bovendien betalen via Mijn Bibliotheek of bij een betaalautomaat in onze vestigingen.

Download de machtigingskaart en bespaar € 3,00

* De korting geldt op alle volwaardige jaarabonnementen voor volwassenen, met uitzondering van het e-bookabonnement.