Een bibliotheekabonnement via de Gelrepas

afbeelding Gelrepas

Mensen die een laag inkomen hebben, kunnen in aanmerking komen voor een gratis Gelrepas van de gemeente. Op de Gelrepas staat een tegoed dat je kunt besteden aan heel veel sport, cultuur en leuke dingen. Een abonnement op de Bibliotheek of deelnemen aan onze activiteiten, bijvoorbeeld! We leggen graag uit hoe het werkt.

Voor wie?

De Gelrepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Leeftijd maakt niet uit, de pas is voor iedereen!

Tegoed

Op de Gelrepas staat een tegoed speciaal voor jou. Hoeveel tegoed je krijgt, hangt af van je leeftijd en woonplaats. Dit kun je tijdens het pasjaar (van 1 januari tot 31 december) besteden aan heel veel sport, cultuur en leuke dingen. Een abonnement van onze Bibliotheek of deelnemen aan onze activiteiten, bijvoorbeeld!

Een abonnement bij de Bibliotheek Veluwezoom geeft je toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, cd’s, dvd’s en tijdschriften. Voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je als klant (tot 100%) korting op veel activiteiten van de bibliotheek. Ontdek welk abonnement het beste bij je past: het standaard abonnement of het plusabonnement.

Daarbij kun je kiezen om het abonnement volledig te betalen met het tegoed van je Gelrepas, of voor voor de helft met het tegoed van je Gelrepas en voor de andere helft met eigen middelen.

Welk abonnement past bij jou?

Met je Gelrepas een abonnement afsluiten of deelnemen aan een activiteit

Wil je je tegoed besteden bij onze Bibliotheek? Kom dan naar een van onze vestigingen, dan maken we ter plekke een pas voor je aan of we schrijven je in voor de activiteit van je keuze.
Via onze website lid worden (online inschrijven) of aanmelden voor een activiteit kan níet met de Gelrepas.

Kijk voor meer informatie op www.GelrePas.nl

  • www.bibliotheekveluwezoom.nl/gelrepas