Leerlingenorkest Rheden

Terug

Bespeel je een muziekinstrument, of zit je op muziekles, en heb je zin om samen met leeftijdsgenootjes muziek te maken? Doe dan mee met het Leerlingenorkest Rheden! Samen muziek maken is leuker dan alleen. Dirigent Patrick de Heus begeleidt het orkest en zorgt ervoor dat iedereen op elk niveau mee kan doen.

Je mag ook naar de repetities komen kijken. Aan het eind van elke repetitie wordt een klein optreden gegeven.Vind je het leuk om samen muziek te maken en ben je tussen de 6 en 21 jaar? Meld je dan aan voor het Leerlingenorkest Rheden. Stuur een mailtje naar leerlingenorkest@dezoomerij.nl

Repetities en optredens

  • Leerlingenorkest Rheden treedt op tijdens Jeugdorkestenfestival Spankeren

    Kom je het Leerlingenorkest helpen aanmoedigen? Het Leerlingenorkest Rheden doet mee met het Jeugdorkestfestival Gelderland. Het thema dit jaar is ‘Met je band in de feesttent!'.

    Activiteit - 22-06-2024 10:00 tot 12:00 - Spankeren, Muziektent

  • Feestelijk eindconcert van Leerlingenorkest Rheden

    Het Leerlingenorkest Rheden sluit op zondag 15 september het repetitieseizoen af met een feestelijk concert in Openluchttheater De Pinkenberg te Rozendaal. De leerlingen laten horen wat ze in de afgelopen...

    Activiteit - 15-09-2024 14:30 tot 16:30 - Rozendaal, Openluchttheater De Pinkenberg

Aftermovie: Leerlingenorkest Rheden treedt op in openluchttheater De Pinkenberg

Bekijk hieronder de aftermovie van het spetterende afsluitconcert in openluchttheater De Pinkenberg, gemaakt door Luc Wermers van Beeldmixer.

www.dezoomerij.nl/leerlingenorkest