Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Yotam Ottolenghi | Helen Goh | Verena Lochmuller | Tara Wigley
-
Emma de Thouars
-
Frankie Unsworth
-
Chris van Tulleken
-
Ghislaine Voogd
-
Jamie Oliver
-
Sofia Chanou
Meer boekentips
Karin Hamersma Mevrouw Hamersma
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
Gedrukt boek
Nadia Zerouali Henna hanina
Kookboek met traditionele gerechten en verhalen van Marokkaanse (groot)moeders.
Gedrukt boek
Zina Abboud Mijn Syrische keuken
Gerechten uit de Syrische keuken, met tussendoor het verhaal van de auteur die moest vluchten uit Aleppo vanwege de oorlog in Syrië.
Gedrukt boek
Mari Maris À la minute
Gedrukt boek
Alan Rosenthal Foolproof uit één pan
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
Gedrukt boek
Modeste Herwig Theetuin
Theezetten met kruiden uit eigen tuin: informatie over teelt, verwerking en het samenstellen van theemengsels.
Gedrukt boek
Uitgelicht
Elise Gruppen-Schouwerwou Ontbijtbijbel
van baksels tot eiergerechten en van brood tot ontbijtgranen
Verzameling van meer dan 240 ontbijtrecepten, variërend van eenvoudige eiergerechten en brood met zelfgemaakte tonijnsalade tot wentelteefjes en red velvet pancakes. Met kleurenfoto's.
E-books
-
Irene Lelieveld
-
Sandra Bekkari
-
Bart van Olphen
-
Joël Goudsmit, Rosalynn Campbell
De bijbel van de Franse keuken
Alain Caron
-
Olga Zuiderhoek, Ingrid Harms
-
Ellen Hoog
-
William Davis
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt