Over de activiteitenshop

Aanmelden voor activiteiten

In de vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom en via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda kun je je aanmelden voor activiteiten van de Bibliotheek Veluwezoom. Eventuele kosten kunnen worden voldaan in de vestiging of - bij online aanmelden - via internetbankieren (iDEAL). 

Instructie bij online aanmelden:

 1. Je selecteert de activiteit die je wenst te bezoeken door op 'meer informatie en inschrijven' of op de afbeelding te klikken.
 2. Op de volgende pagina vul je je gegevens in. Deze gegevens zijn noodzakelijk om bij een eventuele annulering van de activiteit contact met je te kunnen opnemen. 
 3. Geef aan of je gebruikmaakt van de lidmaatschapskorting en hoeveel tickets je wilt bestellen.
 4. a Als het gaat om een activiteit waarvoor je moet betalen, kies je de bank waarbij je internetbankiert (ABN AMRO, ING Bank, Rabobank etc.) en klik op 'verder met betalen'. Je wordt automatisch doorgelinkt naar de website van je bank. In de vertrouwde internetbankieren-omgeving van je eigen bank zijn de gegevens van je bestelling ingevuld. Je bevestigt de betaling en keert terug naar de website van de Bibliotheek Veluwezoom
  b Als het gaat om een gratis activiteit, rond je de aanmelding af met 'inschrijving verzenden'. 
 5. Je toegangsbewijs wordt binnen enkele minuten (na betaling) automatisch per e-mail toegezonden.
 6. Heb je je toegangsbewijs niet ontvangen? Dan is er mogelijk een ongeldig mailadres ingevuld. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op. Het toegangsbewijs neem je mee naar de activiteit. 

Afhandeling aanmeldingen

De Bibliotheek Veluwezoom behandelt de aanmeldingen in volgorde van ontvangst. Als een activiteit is volgeboekt, kun je je in een aantal gevallen aanmelden voor een wachtlijst. Wij informeren je dan als er alsnog ruimte is voor extra deelnemers of als er een extra datum voor de activiteit wordt gepand. 

De activiteit gaat door wanneer er voldoende deelnemers zijn. De Bibliotheek Veluwezoom behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling of bij onvoorziene omstandigheden een activiteit uit te stellen of te annuleren of - als daarvoor gegronde redenen zijn - een andere docent dan vermeld in te zetten. Zodra er een besluit is genomen over het wel of niet doorgaan van de activiteit ontvang je per e-mail, per post of telefonisch bericht, in principe uiterlijk 1 week voor aanvang van de activiteit. 
Heb je je aangemeld voor een activiteit en je kunt of wilt toch niet deelnemen? Dan kun je je aanmelding tot 1 week voor aanvang van een activiteit schriftelijk of telefonisch kosteloos annuleren. Daarna vindt er geen restitutie van het (eventuele) aankoopbedrag plaats. De deelnemer mag wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen aan de activiteit. 

Korting voor leden van de bibliotheek

Leden van de Bibliotheek Veluwezoom krijgen in een aantal gevallen korting bij activiteiten. In principe geldt dat er 2 deelnemers per bibliotheekpas met korting kunnen deelnemen, tenzij anders is vermeld.

Privacy

De Bibliotheek Veluwezoom gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van leden, bezoekers van onze website of deelnemers aan onze activiteiten. In onze privacyverklaring lees je wat we wel en niet met je gegevens doen.  

Overig

 • Mochten de organisatie of de gang van de zaken in de activiteit daartoe aanleiding geven, kun je een klacht indienen
 • De Bibliotheek Veluwezoom is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde activiteiten. 
 • Alle door de Bibliotheek Veluwezoom gepubliceerde prijzen en data zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. Data en prijzen kunnen door de Bibliotheek Veluwezoom worden aangepast. 

de Bibliotheek Veluwezoom
Ericaplein 6951 CP  Dieren 
E-mail: info@bibliotheekveluwezoom.nl