Suggesties & klachten

Heb je een goed idee voor de bibliotheek, een boekentip of is er iets niet goed gegaan? Laat het ons weten! Van jouw idee├źn kunnen we leren en onze dienstverlening verbeteren. Op deze pagina vind je de opties om suggesties en klachten aan ons door te geven.


Mis je een bepaald boek of een ander materiaal in onze collectie?

Mis je een bepaald boek, een dvd of een ander materiaal in onze collectie? Laat het ons weten! Wij kijken dan of het mogelijk is om de titel op te nemen in onze collectie. 

Geef hier je aanschafverzoek door

Ik heb een idee of wens

Heb je een goed idee of een wens? Wil je een activiteit bij ons organiseren? Zoek je een stageplek of wil je de Bibliotheek steunen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via info@bibliotheekveluwezoom.nl of bespreek het met de medewerkers in de Bibliotheek. We zijn benieuwd!

Is er iets vervelends gebeurd?

Ondanks de beste bedoelingen en de grote inzet van onze medewerkers, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens gaat. We blijven tenslotte allemaal mensen, of de techniek laat ons even in de steek. 

Is er iets vervelends gebeurd en wil je dit melden of bespreken? Ben je het ergens niet mee eens? Bespreek de klacht dan met de betreffende medewerker of diens leidinggevende. Lukt het niet om daarbij tot een oplossing te komen, geef het dan aan ons door. Wij streven ernaar je klacht naar tevredenheid van alle betrokkenen op te lossen.

Meer informatie vind je hierGeen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op